You are currently viewing A DynamO lett az Interticket árazási beszállítója

A DynamO lett az Interticket árazási beszállítója

The English version can be read here.

A DynamO Pricing és az InterTicket stratégiai együttműködést kötöttek egymással, melyben a DynamO, mint árazástechnológiai szoftverszolgáltató dolgozik együtt Magyarország legnagyobb piaci részesedésű jegyportáljával.

A Tixa és a Cooltix után a jegy.hu weboldalt üzemeltető InterTicket is beépíti a rendezvényszervezőknek szóló online adminisztrációs felületébe a dinamikus árazás lehetőségét. A fejlesztés már elkezdődött, várhatóan 2022 második negyedévében lesz teljes funkcionalitással elérhető a szolgáltatás.

A korábban már kipróbált volumenértékesítés és érkezési sorrendes jegyértékesítés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ültetett helyes – például színházi zónás – jegyek árazásának speciális kérdéseire is, valamint néhány új, piaci igényt kiszolgáló fejlesztéssel is bővül a DynamO API-ja.

Az árazástechnológia térhódítása számos körülménynek köszönhető. Egyrészt a technológiai fejlődés, valamint is a rendezvény- és szórakoztatóipari jegyek online értékesítési hányadának drasztikus növekedése tette lehetővé az algoritmizált megoldások alkalmazását, másrészt pedig a járványhelyzet, valamint az abból fakadó korlátozások irányítják a figyelmet az újszerű technológiák és okos megoldások felé.

A dinamikus árazás, megfelelően alkalmazva, win-win szituációt teremt, amiben a rendezvényszervezők és a jegyvásárlók egyaránt jól járnak.

Leave a Reply